Ватні коліна: роман без слів Казаневський Володимир

Володимир Казаневський Ватні коліна: роман без слів
Писатель: Володимир Казаневський
Кол-во страниц: 596
Формат - txt, fb2, pdf, epub
Выпускающий редактор - Фёдор Наниев
Дизайн - Комаровский Ефрем
Год печати - 2018

Подробная информация о книге: "Ватні коліна: роман без слів"


Володимир Казаневський закінчив Харківський держуніверситет за спеціальністю Космічна радіофізика» та Київський інститут журналістської майстерності. Лауреат понад 400 премій на міжнародних конкурсах карикатур у 51 країні світу. Були видані авторські графічні романи Голови», Спогади літнього Амура», Шия» – в Україні, Homo Gibber» (Людина горбата») – у Швейцарії, VLADIMIR KAZANEVSKY. MODERN WORLD CARTOONIST» – у Китаї. Прозовий роман Очищення» й оповідання з авторськими ілюстраціями були опубліковані окремою книгою в Києві у 2004 році.
Графічні романи надзвичайно популярні в західних країнах, а в Україні практично відсутні. Вони вигідно відрізняються від найближчих конкурентів, коміксів, більш глибоким смисловим змістом і художнім рівнем.
Роман без слів Ватні коліна» – це серія самодостатніх малюнків, яка вибудована автором у певній послідовності, при цьому існує зав’язка, розвиток сюжету і кульмінація. Він немов витканий з маленьких притч-малюнків, які розповідають про людей, котрі опустилися на коліна, оскільки перестали поважати себе, і так, плазуючи, продовжували жити. Чи піднімуться ці люди з колін? Чи достатньо у них волі для цього? Хто або що допоможе їм? Роман є яскравою сатирою на сучасне суспільство. Читать электронную книгу Ватні коліна: роман без слів.
Скачать книгу у нас:


  • Ватні коліна: роман без слів Казаневський Володимир

  • Ватні коліна: роман без слів Казаневський Володимир
  • Похожие: